Bekijk arrangementen

Werken bij Het HoofdKwartier Horeca

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s om onze bedrijven nóg beter te maken. Word jij ons nieuwe aanwinst?

Ben jij ambitieus, heb je passie voor eten en drinken en lijkt het je leuk om samen met ons mee te groeien? Dan horen we graag van je!

Vacature | assistent chef bediening de Firma 32 uur per week

Restaurant de Firma is op zoek naar een nieuwe assistent chef bediening!

We zoeken een nieuwe assistent chef bediening, die onze chef bediening ondersteunt en samen met ons team van gastvrouwen en heren, de Firma tot een nóg groter succes maakt. Onze assistent chef bediening ziet samenwerken als een belangrijk onderdeel van zijn vak. Altijd streven naar optimale gastvrijheid is je doel en passie. Je probeert iedere gast te verrassen door service die boven verwachting is. 

Ons bedrijf is sinds 2012 gevestigd in de oude benedenstad van Nijmegen. In ons monumentale pakhuis, met ornamenten uit de 17e eeuw, serveren we kleine gerechten die je samen kan delen. We koken volgens de filosofie van Dutch Cuisine. Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken. Een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Voor ons houdt dat in dat we veel met groenten werken. We koken met 80 procent groenten en 20 procent vis of vlees. We werken met producten uit het seizoen, het liefst uit de buurt. Waar mogelijk kiezen we voor een biologisch, Fairtrade of diervriendelijk product. Koken volgens de principes van Dutch Cuisine zorgt ervoor dat we gezonder eten en leven. We laten de aarde beter achter, we verspillen minder, we gunnen de producent een eerlijke prijs en we zorgen voor meer dierenwelzijn.

We zijn 7 dagen per week geopend voor diner. In het restaurant hebben we een capaciteit van 120 gasten en op het het terras (misschien wel het mooiste terras van Nijmegen?) kunnen 100 gasten tegelijk plaats nemen.

 

Je krijgt van ons:

 • Een salaris passend bij je functie, je wordt ingedeeld in salarisschaal 5 van de horeca cao.
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kan je met 30 procent korting eten bij ons en de andere restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca. Ook bij onze leveranciers krijg je leuke kortingen.
 • Trainingen, cursussen en opleiding afgestemd op jouw behoefte.
 • Een inspirerende werkplek met een duurzame, eigentijdse kijk op eten en drinken.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je privé ook genoeg mooie momenten mee maakt. Je krijgt dus regelmatig een weekend(dag) vrij.


Je past bij ons als je:

 • Passie hebt voor eten en drinken 
 • Leidinggevende ervaring hebt in de restaurantbranche
 • Het leuk vindt om jonge mensen op te leiden
 • Gastgericht bent
 • Houdt van het nastreven van doelen
 • Denkt in oplossingen in plaats van problemen
 • Het tof vindt om in een groot restaurant te werken
 • Zelf graag uit eten gaat of een stedentripje plant om inspiratie op te doen
 • Zaken voor elkaar krijgt, maar ook lekker kan schaterlachen!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar Floor floor@hethoofdkwartierhoreca.nl 

Graag tot snel!

Vacature | Zelfstandig werkend kok

Wil jij, als vakman in de keuken, werken met verse producten, alles zelf maken en steeds beter worden in je koksvak? Sta jij het liefst de hele dag in de keuken en ken je alle ingrediënten door en door? Kan je ook wel zeggen dat koken jouw grote passie is en dat je vooral geïnteresseerd bent in verse, duurzame en seizoensgebonden producten? Gerechten met een verhaal, dat jij wilt vertellen…

Is je antwoord ja? Dan horen wij graag van je!

Wij bieden:

 • een mogelijkheid tot werken in een vast restaurant of je rouleert tussen de verschillende restaurants
 • korting in alle restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca.
 • diverse cursussen, proeverijen en trainingen
 • uiteraard een goed salaris
 • aaneengesloten weekenddagen
 • regelmatig weekenddagen vrij
 • je rooster een maand vooruit
 • overuren worden bij ons wél uitbetaald of krijg je in tijd voor tijd

Bij interesse ontvangen we graag je cv en begeleidende brief per email. Je kan je mail sturen naar hr@hethoofdkwartierhoreca.nl

Vacature | Medewerker bediening

Eigenlijk zoeken we gewoon leuke mensen. Geen astronauten of wetenschappers, maar mensen die het leuk vinden om gasten een mooie avond te bezorgen, zowel in de bediening als achter de bar. Mensen met interesse in eten en drinken en die houden van hard werken. Wij zorgen dat jij de kennis hebt om je werk goed uit te voeren door middel van barista trainingen, wijn- en bierproeverijen, cocktailworkshops en leverancierbezoeken. Ervaring is een pré. Kan jij, met behoud van je eigen persoonlijkheid, je service aanpassen aan iedere gast en wil jij er mede voor zorgen dat onze restaurants beroemd staan om de uitstekende service? Dan horen we graag van je!

Je kan je cv met begeleidende motivatiebrief sturen naar floor@hethoofdkwartierhoreca.nl

Over Het Hoofdkwartier Horeca

Het Hoofdkwartier Horeca creëert unieke ervaringen, momenten die je de rest van je leven bijblijven. We willen graag inspirerende plekken maken, waar mensen graag samenkomen.

We zijn begonnen in 2012 en groeien hard! Dat komt omdat we zelf willen creëren en graag leuke dingen doen. We hebben een duidelijke visie op eten, drinken en gastvrijheid. We maken zoveel mogelijk zelf, werken met verse producten, gaan graag met vernieuwingen mee en serveren bovengemiddelde kwaliteit. We doen ons best om zo gastvrij mogelijk te zijn en iedere keer weer een memorabele beleving te bieden.

Onze drie restaurants:

 

THE BLACK FOX

Slagerij & restaurant

Een combinatie van slagerij, bar en restaurant in het centrum van Nijmegen. Wij serveren de beste dry aged steaks van Nijmegen en hebben een grote selectie aan whiskey’s. Leer de skills van het slagersvak tijdens workshops gegeven door onze eigen slager.

DE MEESTERPROEF

Ambachtelijk restaurant

Op het Honigcomplex is de Meesterproef gevestigd. In industriële sfeer genieten van ambachtelijke gerechten die met passie zijn bereid. We houden van oude technieken als roken, wecken en pekelen en werken graag samen met lokale leveranciers.

DE FIRMA

Genieten aan de Waalkade

Vier het leven in de Firma! Geïnspireerd op laid back restaurants in Kaapstad en Sydney serveren we wereldse gerechten die een lach op je gezicht brengen. In onze aperitivo bar serveren we Italiaanse cocktails, laag in alcohol, hoog in plezier!

Sollicitatieformulier


Het Hoofdkwartier HorecaDe MeesterproefThe Black FoxDe FirmaBedieningKeukenFinanceHuman ResourcesMarketing & Communicatie


MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag