Bekijk arrangementen

Werken bij Het HoofdKwartier Horeca

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s om onze bedrijven nóg beter te maken. Word jij ons nieuwe aanwinst?

Ben jij ambitieus, heb je passie voor eten en drinken en lijkt het je leuk om samen met ons mee te groeien? Dan horen we graag van je!

Vacature | Chef bediening The Black Fox (fulltime)

Wij zoeken een inspirerende chef bediening om ons team van bedieningsmedewerkers te coachen bij The Black Fox. Ons vleesrestaurant met eigen slagerij bestaat nu 2 jaar, en is bekend om de lekkerste dry aged steaks van Nijmegen. Onze medewerkers zijn echte kenners van vlees en daarnaast kunnen ze je ook alles vertellen over ons uitgebreide whiskyassortiment. Je traint, coacht en begeleidt onze medewerkers volgens de Big 5 methode van Wouter Verkerk.

We bieden je een superafwisselende baan, waarbij je

– leiding geeft aan een gedreven team van medewerkers

– verantwoordelijk bent voor het behalen van resultaten op het gebied van inkoop en personeelsinzet.

– regelmatig een weekenddag vrij hebt

– cursussen en trainingen krijgt

– ook op je vrije dag nog energie hebt om leuke dingen te doen!

Wij vinden het belangrijk dat je in ons team past en dat je collega’s het prettig vinden om met je te werken. Je past bij ons als je:

– gek bent op vlees en whisky

– ervan houdt om je collega’s te laten groeien

– HBO denkniveau hebt

– ervaring hebt in een leidinggevende functie in een restaurant

– denkt in oplossingen, niet in problemen

– doel- en cijfergericht bent

Een diploma sociale hygiene is vereist en we vinden het helemaal fantastisch als je erkend leermeester bent.

We bieden je:

– korting in alle restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca en bij diverse van onze bevriende leveranciers.

– een prima salaris wat past bij de functie en je ervaring (uiteraard)

– een enthousiast team, maar dat zegt iedereen 🙂

En uiteraard vinden we het mooi als je je binnen onze organisatie door ontwikkelt en groeit naar een andere functie, als je dat wilt.

Lijkt je dit een leuke functie, reageer dan nu. Wellicht kunnen we dan binnenkort eens koffie drinken en praten over onze favoriete whisky of ons laatst bezochte restaurant of stad waar we altijd zo’n inspiratie van krijgen!

Je cv met brief kan je sturen naar Floor@hethoofdkwartierhoreca.nl

Vacature | Zelfstandig werkend kok

Wil jij, als vakman in de keuken, werken met verse producten, alles zelf maken en steeds beter worden in je koksvak? Sta jij het liefst de hele dag in de keuken en ken je alle ingrediënten door en door? Kan je ook wel zeggen dat koken jouw grote passie is en dat je vooral geïnteresseerd bent in verse, duurzame en seizoensgebonden producten? Gerechten met een verhaal, dat jij wilt vertellen…

Is je antwoord ja? Dan horen wij graag van je!

Wij bieden:

  • een mogelijkheid tot werken in een vast restaurant of je rouleert tussen de verschillende restaurants
  • korting in alle restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca.
  • diverse cursussen, proeverijen en trainingen
  • uiteraard een goed salaris
  • aaneengesloten weekenddagen
  • regelmatig weekenddagen vrij
  • je rooster een maand vooruit
  • overuren worden bij ons wél uitbetaald of krijg je in tijd voor tijd

Bij interesse ontvangen we graag je cv en begeleidende brief per email. Je kan je mail sturen naar dhr. Pepijn Hoebink via pepijn@hethoofdkwartierhoreca.nl

Vacature | Medewerker bediening (oproepbasis)

Eigenlijk zoeken we gewoon leuke mensen. Geen astronauten of wetenschappers, maar mensen die het leuk vinden om gasten een mooie avond te bezorgen, zowel in de bediening als achter de bar. Mensen met interesse in eten en drinken en die houden van hard werken. Wij zorgen dat jij de kennis hebt om je werk goed uit te voeren door middel van barista trainingen, wijn- en bierproeverijen, cocktailworkshops en leverancierbezoeken. Ervaring is een pré. Kan jij, met behoud van je eigen persoonlijkheid, je service aanpassen aan iedere gast en wil jij er mede voor zorgen dat onze restaurants beroemd staan om de uitstekende service? Dan horen we graag van je!

Je kan je cv met begeleidende motivatiebrief sturen naar floor@hethoofdkwartierhoreca.nl

Over Het Hoofdkwartier Horeca

Het Hoofdkwartier Horeca creëert unieke ervaringen, momenten die je de rest van je leven bijblijven. We willen graag inspirerende plekken maken, waar mensen graag samenkomen.

We zijn begonnen in 2012 en groeien hard! Dat komt omdat we zelf willen creëren en graag leuke dingen doen. We hebben een duidelijke visie op eten, drinken en gastvrijheid. We maken zoveel mogelijk zelf, werken met verse producten, gaan graag met vernieuwingen mee en serveren bovengemiddelde kwaliteit. We doen ons best om zo gastvrij mogelijk te zijn en iedere keer weer een memorabele beleving te bieden.

Onze drie restaurants:

 

THE BLACK FOX

Slagerij & restaurant

Een combinatie van slagerij, bar en restaurant in het centrum van Nijmegen. Wij serveren de beste dry aged steaks van Nijmegen en hebben een grote selectie aan whiskey’s. Leer de skills van het slagersvak tijdens workshops gegeven door onze eigen slager.

DE MEESTERPROEF

Ambachtelijk restaurant

Op het Honigcomplex is de Meesterproef gevestigd. In industriële sfeer genieten van ambachtelijke gerechten die met passie zijn bereid. We houden van oude technieken als roken, wecken en pekelen en werken graag samen met lokale leveranciers.

DE FIRMA

Genieten aan de Waalkade

Vier het leven in de Firma! Geïnspireerd op laid back restaurants in Kaapstad en Sydney serveren we wereldse gerechten die een lach op je gezicht brengen. In onze aperitivo bar serveren we Italiaanse cocktails, laag in alcohol, hoog in plezier!

Sollicitatieformulier


Het Hoofdkwartier HorecaDe MeesterproefThe Black FoxDe Firma



















BedieningKeukenFinanceHuman ResourcesMarketing & Communicatie






MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag