Bekijk arrangementen

Werken bij Het HoofdKwartier Horeca

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s om onze bedrijven nóg beter te maken. Word jij ons nieuwe aanwinst?

Ben jij ambitieus, heb je passie voor eten en drinken en lijkt het je leuk om samen met ons mee te groeien? Dan horen we graag van je!

Vacature | Executive souschef (fulltime)

Ben je op zoek naar een superafwisselende baan, waarbij je

– leiding kan geven aan een gedreven team

– kookt op een goed niveau

– kunt werken met verse produkten

– regelmatig een weekenddag vrij hebt

– cursussen en trainingen krijgt

– ook op je vrije dag nog energie hebt

– je gemaakte overuren terug krijgt in vrije tijd (we zeggen dit niet alleen, we doen het óok echt)

Dan pas je bij ons!

Wij zijn namelijk op zoek naar een executive souschef. In jouw toekomstige rol als assistent van onze executive chef Pepijn, bepaal je samen met hem de menukaarten voor de restaurants. Ook zorgen jullie dat de calculaties van kaarten kloppen en maken jullie de roosters. Je traint en begeleidt je collega’s en zorgt ervoor dat we altijd de hoge kwaliteit bieden die we wensen. Je zorgt voor een goed voorraadbeheer en hygiënische keukens. Uiteraard sta je vooral lekker veel te koken, dat is toch onze passie. En dat niet voor één, maar drie restaurants, allemaal in Nijmegen!

 

We vinden het fijn als je je in onderstaande omschrijving herkent, of bereidt bent de nog te ontwikkelen onderdelen te leren:

– ervaring met leidinggevende functie

– ervaring in kwaliteitsrestaurants met 100+ couverts

– communicatief sterk

– goede begeleider

– flexibel, uiteraard 🙂

– oplossend vermogen

– creatief en een passie voor koken

– doel en cijfergericht

Daarnaast krijg je van ons korting in alle restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca en bij diverse van onze bevriende leveranciers.

Uiteraard krijg je van ons een prima salaris en hebben we een enthousiast team, maar dat zegt iedereen al 🙂 O ja, doorgroeimogelijkheden beiden we natuurlijk ook!

Lijkt je dit een leuke functie, reageer dan nu. Wellicht kunnen we dan binnenkort eens koffie drinken en praten over ons favoriete kookboek, ons laatst bezochte restaurant of stad waar we altijd zo’n inspiratie van krijgen!

Je cv met brief kan je sturen naar Pepijn@hethoofdkwartierhoreca.nl

Vacature | Zelfstandig werkend kok

Wil jij, als vakman in de keuken, werken met verse producten, alles zelf maken en steeds beter worden in je koksvak? Sta jij het liefst de hele dag in de keuken en ken je alle ingrediënten door en door? Kan je ook wel zeggen dat koken jouw grote passie is en dat je vooral geïnteresseerd bent in verse, duurzame en seizoensgebonden producten? Gerechten met een verhaal, dat jij wilt vertellen…

Is je antwoord ja? Dan horen wij graag van je!

Wij bieden:

  • een mogelijkheid tot werken in een vast restaurant of je rouleert tussen de verschillende restaurants
  • korting in alle restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca.
  • diverse cursussen, proeverijen en trainingen
  • uiteraard een goed salaris
  • aaneengesloten weekenddagen
  • regelmatig weekenddagen vrij
  • je rooster een maand vooruit
  • overuren worden bij ons wél uitbetaald of krijg je in tijd voor tijd

Bij interesse ontvangen we graag je cv en begeleidende brief per email. Je kan je mail sturen naar dhr. Pepijn Hoebink via pepijn@hethoofdkwartierhoreca.nl

Vacature | Medewerker bediening (oproepbasis)

Eigenlijk zoeken we gewoon leuke mensen. Geen astronauten of wetenschappers, maar mensen die het leuk vinden om gasten een mooie avond te bezorgen, zowel in de bediening als achter de bar. Mensen met interesse in eten en drinken en die houden van hard werken. Wij zorgen dat jij de kennis hebt om je werk goed uit te voeren door middel van barista trainingen, wijn- en bierproeverijen, cocktailworkshops en leverancierbezoeken. Ervaring is een pré. Kan jij, met behoud van je eigen persoonlijkheid, je service aanpassen aan iedere gast en wil jij er mede voor zorgen dat onze restaurants beroemd staan om de uitstekende service? Dan horen we graag van je!

Je kan je cv met begeleidende motivatiebrief sturen naar floor@hethoofdkwartierhoreca.nl

Over Het Hoofdkwartier Horeca

Het Hoofdkwartier Horeca creëert unieke ervaringen, momenten die je de rest van je leven bijblijven. We willen graag inspirerende plekken maken, waar mensen graag samenkomen.

We zijn begonnen in 2012 en groeien hard! Dat komt omdat we zelf willen creëren en graag leuke dingen doen. We hebben een duidelijke visie op eten, drinken en gastvrijheid. We maken zoveel mogelijk zelf, werken met verse producten, gaan graag met vernieuwingen mee en serveren bovengemiddelde kwaliteit. We doen ons best om zo gastvrij mogelijk te zijn en iedere keer weer een memorabele beleving te bieden.

Onze drie restaurants:

 

THE BLACK FOX

Slagerij & restaurant

Een combinatie van slagerij, bar en restaurant in het centrum van Nijmegen. Wij serveren de beste dry aged steaks van Nijmegen en hebben een grote selectie aan whiskey’s. Leer de skills van het slagersvak tijdens workshops gegeven door onze eigen slager.

DE MEESTERPROEF

Ambachtelijk restaurant

Op het Honigcomplex is de Meesterproef gevestigd. In industriële sfeer genieten van ambachtelijke gerechten die met passie zijn bereid. We houden van oude technieken als roken, wecken en pekelen en werken graag samen met lokale leveranciers.

DE FIRMA

Genieten aan de Waalkade

Vier het leven in de Firma! Geïnspireerd op laid back restaurants in Kaapstad en Sydney serveren we wereldse gerechten die een lach op je gezicht brengen. In onze aperitivo bar serveren we Italiaanse cocktails, laag in alcohol, hoog in plezier!

Sollicitatieformulier


Het Hoofdkwartier HorecaDe MeesterproefThe Black FoxDe FirmaBedieningKeukenFinanceHuman ResourcesMarketing & Communicatie


MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag