Bekijk events
31 03

Het is toch een beetje je kindje

” of althans, dat is het voor mij: mijn eerste bedrijf. De Firma openden we bijna vijf jaar geleden en was mijn start als ondernemer. Zo groen als gras was ik, maar wat dacht ik het allemaal goed te weten. Misschien was dat juist ook de basis van wat we nu hebben, onbevangenheid en enthousiasme brachten ons wellicht waar we nu zijn. Niet denken in moeilijkheden, maar proberen altijd de beste, mooiste, gaafste, bijzonderste manier te kiezen. Voor onszelf, maar ook zeker voor onze gasten.

Toen ik de Firma begon zat hier een ander restaurant dat we hebben gerestyled. Alles deden we zelf en met vrienden: schilderen, een krijtbord maken, toiletten beplakken met leuke foto’s, palletbanken maken, lampen ophangen. Ik ben iedereen die toen hielp nog steeds dankbaar voor hun inzet, maar zeker ook voor de gezelligheid. Ik vergeet nooit meer de uit de hand gelopen wijnproeverijen, de “nog heel even dit klusje afmaken” avondjes tot na middernacht, en de spanning of Nijmegen ons wel leuk zou vinden.

Nu, vijf jaar later, was de Firma wel een beetje op. “Tijd voor een frisse wind,” bedacht ik! Ik keek vanmorgen om me heen en een frisse wind is het zeker, er staan eigenlijk alleen nog maar buitenmuren. Maar met behulp van een fantastisch team hopen we half februari de Firma als herboren te openen! Dezelfde sfeer die je van ons kent, alleen net wat mooier, lekkerder en leuker. Kleine verrassing, we gaan straks ook open voor lunch! Houdt onze Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de verbouwing en om als een van de eersten straks te komen proeven. Wij hebben er onwijs veel zin in en staan te trappelen om te heropenen!
De Firma zal altijd mijn eerste kindje blijven”

Bas Hoebink
eigenaar de Firma

Ga terug