Bekijk arrangementen
26 09

De Firma heeft een nieuwe chef met internationale ervaring

Robuust, veel smaak en wereldse ingrediënten. Dat zijn de pijlers van de gerechten die onze nieuwe chef Pepijn Hoebink serveert. Sinds een maand zwaait hij de scepter in de keuken en ondertussen heeft hij een nieuwe menukaart geïntroduceerd. “Ik houd van goede ingrediënten. Wij maken alles zelf, werken met verse producten en doen geen concessies aan kwaliteit en zeker niet aan smaak!”

“Al sinds mijn zestiende heb ik in de keuken gewerkt. Ik wil nooit meer anders. Het koken, werken in teamverband en het verzinnen van nieuwe gerechten is wat ik het allermooiste vind om te doen.”

In Nederland leerde Pepijn het koksvak, maar na een werkreis naar Sydney heeft hij een duidelijke stijl van koken ontwikkeld. “Ik denk graag vanuit het product. Wat kan je allemaal met een ingrediënt, behalve koken of bakken. Ik werk ook graag met frisse smaken zoals citrusvruchten en bosbessen. Ambachtelijk werken, oude technieken gebruiken. Zo maken we onze eigen ricotta, en samen met de slager van The Black Fox zijn we zelf vleeswaren aan het maken, iets wat in Australië veel gedaan wordt, maar in Nederland bijna nergens in restaurants.”

Pepijn is al ruim een jaar chefkok bij de Meesterproef, en doet dat naar volle tevredenheid van onze gasten. Zijn souschef en rechterhand Robert zorgt er voor dat, nu Pepijn er wat minder aanwezig is, er bij de Meesterproef nog steeds dezelfde kwaliteit wordt geserveerd. “Bij de Meesterproef werken we alleen met producten uit de buurt en houden we van klassieke smaakcombinaties. Bij de Firma ben ik wat vrijer in mijn inspiratiebronnen, zodat ik nu de fantastische smaken van de Aziatische keuken kan serveren aan mijn gasten,” aldus Pepijn.
Wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe chef en zijn nieuwe menukaart. Kom je snel bij ons proeven?

Reserveren kan via de website: www.defirmanijmegen.nl

Ga terug