Bekijk arrangementen
26 01

Bruidsbeurs bij De Meesterproef op 11 maart.

De mooiste dag van je leven

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Jullie gasten mag het aan niets ontbreken. Goed eten en drinken, locatie, muziek, sfeer en gezelligheid: alles moet bijdragen aan een dag om nooit te vergeten. Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en willen jullie inspiratie opdoen voor de bruiloft? Op 11 maart 2018 organiseert De Meesterproef voor alle bruiden en bruidegoms in spé een bruidsbeurs! Wij nodigen jou en je geliefde dan ook van harte uit om je te laten inspireren voor jullie grote dag.

Het programma

Tijdens de bruidsbeurs kun je al je vragen stellen over het organiseren van jullie bruiloft. Er zullen onder andere wijnleveranciers, fotografen en winkeliers met bruidsmode aanwezig zijn. Ook wordt er een modeshow georganiseerd met bruidsmode voor mannen en vrouwen. Kortom: de bruidsbeurs zal jou en jouw aanstaande voldoende gelegenheid geven om een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

  • Om 12 uur openen we onze deuren en kan je langs de diverse stands lopen om inspiratie op te doen en een drankje te drinken.
  • Om 13.00 uur geeft BABS Robert Nas een workshop over trouwen. Waar moet je allemaal rekening mee houden?
  • Om 14.00 uur bewonder je de modeshow met de laatste trends op het gebied van trouwmode.
  • Om 15.00 staat Robert Nas weer klaar voor een tweede workshop.
  • Om 16.00 is de trouwbeurs afgelopen, uiteraard kan je wel gewoon blijven zitten voor een drankje en we vinden het ook gezellig als je blijft dineren.

Kom lekker binnenlopen op een moment dat jij wilt, de toegang is gratis en er is de hele dag voldoende te zien, proeven en ervaren! Onze eventmanager Christian is de hele dag aanwezig voor al je vragen over de Meesterproef als trouwlocatie of voor een bruiloft op lokatie.


Partners

Onze partners van deze fantastische dag:
Jacco Otten
Nikki Scholten
Lars Martens
La Donna
Hoogenboom mode
Best Day Ever
Robert Nas
Vinos i Cavas
Jaap Baarends
De KameraKast
Odiza fotografie
SÜSS Gebak
The Black Fox
Jacqueline Vugs Atelier 10-line
Mai Mai trouwfilms
Travelcounsellors
Danszinnig

 

Ga terug