Bekijk arrangementen

Vrijgezellenfeest vieren?

Het vrijgezellenfeest is de ideale gelegenheid om samen met vrienden of vriendinnen de liefde te vieren. De aanstaande bruid of bruidegom kan tijdens het vrijgezellenfeest nog even genieten van de laatste momenten als ‘vrijgezel’ en hoe kun je dat beter doen dan onder het genot van hapjes, drankjes en een heerlijk diner? Bij Het Hoofdkwartier Horeca weten we precies hoe we dat aan moeten pakken.

Vier de liefde met vrienden en vriendinnen

Voor iedere aanstaande bruid of bruidegom is het natuurlijk fantastisch om door vrienden verrast te worden met een vrijgezellenfeest. De bruiloft is in zicht, des te meer reden om nog eens het vrijgezellenbestaan te vieren met een groep beste vrienden! Vrolijkheid, lekker eten en drinken en leuke activiteiten. Dat is waar het op zo’n dag om draait.

Diverse mogelijkheden

Een high tea met vriendinnen bij De Meesterproef? Of toch liever een high wine? Of wat dachten jullie van een whiskey proeverij bij ons restaurant The Black Fox in Nijmegen? Bij de restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca organiseren we regelmatig vrijgezellenfeesten. Feesten die men niet snel zal vergeten! In een ontspannen sfeer met uitstekende service en kwaliteit verzorgen wij graag een heerlijk arrangement. Van lunch tot diner, van hapjes en drankjes tot aan home made snacks. Zowel De Meesterproef, De Firma als The Black Fox zijn op steenworp afstand van het centrum van Nijmegen. Extra leuk dus om na het diner de stad in te duiken!

Vier jouw vrijgezellenfeest bij Het Hoofdkwartier Horeca!

Graag organiseren wij het vrijgezellenfeest van A tot Z. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze eventmanager Wouter staat voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden en wensen in kaart te brengen. Op basis van jullie ideeën maken wij een passend voorstel. Telefonisch is Wouter te bereiken op telefoonnummer 06 19 68 25 55 of via mail op wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct