Bekijk arrangementen

Uniek vergaderen in Nijmegen

Wanneer u wilt vergaderen en tevens aan uw teambuilding wilt werken, zoekt u natuurlijk een locatie die bijzonder is. Bijzonder, én van alle faciliteiten voorzien. Voor zowel vergaderen als teambuilding bent u bij Het Hoofdkwartier Horeca aan het juiste adres. Wij hebben diverse inspirerende vergaderruimtes met een prachtig uitzicht over de omgeving van Nijmegen. Van zakelijke lunches, tot aan productpresentaties of creatief vergaderen: wij zijn van alle markten thuis. Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze evenementenbrochure of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen wij in kaart brengen wat het beste aan uw wensen voldoet.

Inspirerende ruimtes

Inspirerende ruimtes zorgen voor effectief vergaderen. Daarom hebben wij onze vergaderruimtes – en arrangementen dusdanig ingericht, dat deze bijdragen aan een effectieve dag. We kunnen alle zorgen uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het vergaderen. Bij Het Hoofdkwartier Horeca houden we van goed eten en speciaal voor uw zakelijke meeting kunnen we een passend culinair aanbod verzorgen. Uiteraard volledig op uw wensen en ideeën samengesteld. Naast de standaard vergaderarrangementen, bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid voor u om speciale wensen door te geven.

De Opkamer

Een van die inspirerende locaties om te vergaderen is De Opkamer in ons restaurant De Firma. Met een prachtig uitzicht op De Waal boven een van de oudste toegangspoorten van de stad Nijmegen is De Opkamer bij uitstek geschikt voor een effectieve vergadering. Alle faciliteiten zoals een beamer zijn aanwezig. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. U heeft dus nergens omkijken naar! Bekijk gerust eens onze vergaderarrangementen of neem contact op voor vragen over de mogelijkheden

De Torenkamer

Ook bij ons restaurant De Meesterproef op Het Honigcomplex bent u aan het juiste adres om te vergaderen. In deze industriële omgeving krijgt vergaderen een stoer en informeel karakter. Uw gasten zullen ook hier niets tekort komen! We werken met diverse leveranciers voor het huren van schermen, beamers, geluidsapparatuur en dergelijke, zodat we al uw wensen kunnen verzorgen.

Meer informatie over de vergadermogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen bij Het Hoofdkwartier Horeca? Neem dan contact op zodat we u meer kunnen vertellen over arrangementen, ruimtes en faciliteiten.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct