Bekijk arrangementen

Trouwen: de mooiste dag van je leven

Trouwen: het wordt niet voor niets de mooiste dag van je leven genoemd. Het mag jullie als bruidspaar uiteraard aan niets ontbreken. Goed eten en drinken, een schitterende en unieke locatie, muziek, sfeer en gezelligheid. Alles moet bijdragen aan een trouwdag om nooit te vergeten. Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Nijmegen? En tevens op zoek naar een partner om de bruiloft van A tot Z te organiseren? Neem dan eens contact op met Het Hoofdkwartier Horeca!

Trouwen in Nijmegen bij De Meesterproef

In Nijmegen vindt u op het Honingcomplex restaurant De Meesterproef. De Meesterproef is een van de restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca en bij uitstek geschikt om uw bruiloft te vieren. Een eigentijdse, industriële trouwlocatie, voorzien van alle faciliteiten. We werken samen met diverse leveranciers en kunnen jullie als aanstaand bruidspaar geheel ontzorgen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van trouwen bij De Meesterproef in Nijmegen.

Ceremonie en receptie

We hebben meerdere locaties waar jij en je geliefde elkaar het ja-woord kunnen geven. Buiten op het terras met een prachtig uitzicht over de Waal. Of wellicht past De Torenkamer beter bij jullie wensen – of het restaurant zelf natuurlijk. Kom gerust eens inspiratie opdoen voor de perfecte locatie voor de trouwceremonie. Ook voor de bruiloftreceptie kun je uitstekend bij De Meesterproef terecht. Van champagnetoren tot bruidstaart: wij regelen het!

Romantisch dineren

Of jullie voor jullie huwelijk nu kiezen voor een uitgebreid buffet of een chique a la carte menu: het diner op jullie bruiloft moet van een excellent niveau zijn. Het creëert een moment van rust en samen genieten. We koken op ambachtelijke wijze en maken gebruik van verse producten. Je kunt er dus op vertrouwen dat onze chefs goed voor jullie zullen zorgen!

Feest!

Wanneer je gaat trouwen, mag een spetterend feest natuurlijk niet ontbreken. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes en muziek van een dj of band feesten jullie het dak eraf! Met als afsluiter natuurlijk een lekkere warme snack zoals een hamburger of home made saucijzenbroodje.

Meer informatie over trouwen bij De Meesterproef?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn als je gaat trouwen? Maak dan eens een afspraak met onze eventmanager Wouter. Wouter gaat graag met jullie in gesprek om te weten te komen hoe wij de dag van jullie leven kunnen gaan invullen. Op basis van jullie wensen maken we een passend voorstel. Bel Wouter voor meer informatie over trouwen bij De Meesterproef op telefoonnummer 06 19 68 25 55  of stuur een mailtje naar wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl. Alvast inspiratie op doen? Bekijk dan hier de trouwbrochure van De Meesterproef.

Zelf je bruiloft plannen? Dat kan op de site van De Meesterproef. Klik hier om direct naar onze planner te gaan.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct