Bekijk arrangementen

Een promotie of jubileum vieren: zakelijk en privé

Gepromoveerd? Een jubileum? Het zijn gelegenheden die gevierd moeten worden! Gelegenheden die u misschien niet thuis of in een bedrijfskantine wilt vieren. Voor zowel het vieren van een promotie als een jubileum bent u bij Het Hoofdkwartier Horeca aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat op familie, vrienden en collega’s. We denken met u mee en geven graag een culinaire invulling aan uw middag of avond. Een borrel, receptie, lunch of diner? Op locatie of in een van onze restaurants? Niets is ons te gek.

Zakelijk een promotie of jubileum vieren?

U wilt een promotie of jubileum op memorabele wijze vieren? Het Hoofdkwartier Horeca kan u helpen om hier een succes van te maken. Een receptie, de opening van een nieuw pand, de promotie van een medewerker…. iedere gebeurtenis vraagt om een verschillende aanpak. Alle locaties van Het Hoofdkwartier Horeca (De Meesterproef, De Firma en The Black Fox) in Nijmegen bieden een uitzonderlijke keuze aan bijzondere ruimtes en menu’s. Van een kleine intieme zaal, tot het afhuren van een geheel restaurant. Ook is catering op locatie mogelijk. Gastronomisch is uw promotie of jubileum dus in goede handen: we hebben een eigen visie op eten en drinken. Passie voor ambacht, verse ingrediënten en klassieke bereidingswijzen.

Genieten met vrienden en familie

Een zilveren huwelijk, uw vijftigste verjaardag… Zomaar een aantal redenen om gezellig met uw gezelschap te borrelen en dineren. Onze restaurants zijn stuk voor stuk prachtige locaties om gezellig met vrienden en familie af te spreken. Denk bijvoorbeeld aan De Firma in de oude benedenstad van Nijmegen met een prachtig uitzicht op de Waal. Geïnspireerd op de laidback strandtenten van Sydney en Kaapstad. Ideaal dus om op ontspannen wijze uw promotie of jubileum te vieren!

Ook restaurant De Meesterproef op het Honingcomplex in Nijmegen is de perfecte locatie om in privésfeer uw promotie of jubileum te vieren. Hier kunt u in een industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken. Op klassieke wijze bereid, met meer ‘vergeten’ technieken zoals wecken, pekelen en roken. Waar mogelijk kiezen we voor lokale producten. Een echte liefhebber van vlees? Dan is restaurant The Black Fox iets voor u! Hier kunt u genieten van de lekkerste steaks, de smaakvolste vleesspecialiteiten. Uiteraard gecombineerd met een lekkere whiskey of een speciaalbiertje.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van promotie en jubileum? Neem dan contact op met onze eventmanager Wouter door te bellen op: telefoonnummer 06 19 68 25 55 of te mailen naar wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct