Bekijk arrangementen

Het leven vieren in goed gezelschap

Bij de restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca kun je uitstekend terecht voor diner en lunch voor groepen. We beschikken over diverse ruimtes die we kunnen reserveren. Een lunch op ons terras aan de waal, een spetterend verjaardagsfeest of het vieren van een goede business deal: wij zijn van alle markten thuis. Neem gerust eens contact op voor informatie over de mogelijkheden van diner en lunch voor groepen.

Culinair genieten met vrienden of familie

Sommige gebeurtenissen in het leven vier je het liefste in goed gezelschap. Met vrienden of familie genieten van goed eten en drinken. Voor ieder speciaal moment bieden onze restaurants een uitzonderlijke keuze aan menu’s. Menu’s samengesteld uit verse producten, seizoensgebonden en van de allerhoogste kwaliteit. Zo komt ons vlees uit onze eigen slagerij in The Black Fox en kiezen we enkel voor producten die bij voorkeur lokaal te verkrijgen zijn. Door onze eigen visie op eten en drinken kunnen wij voor zowel diner als lunch voor groepen een memorabele ervaring creëren.

Zakelijke gezelschappen

Ook voor zakelijke gezelschappen bieden onze restaurants diverse arrangementen. Denk bijvoorbeeld eens aan vergaderen in De Torenkamer in ons restaurant De Meesterproef. Of wellicht past De Opkamer in restaurant De Firma beter bij uw wensen. Naast een smakelijke culinaire invulling van uw zakelijke meeting, zorgen wij er ook voor dat alle faciliteiten aanwezig zijn om effectief te kunnen vergaderen. Onze restaurants zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeerplekken.

Diner of lunch voor groepen: vraag naar de mogelijkheden!

Speciaal voor een diner of lunch voor groepen kunnen wij een passend culinair aanbod verzorgen. Volledig op uw wensen en voorkeuren gericht. Voor groepen tot en met 20 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld. Wilt u meer weten over de diverse menu’s of de mogelijkheden van onze restaurants? Neem dan eens contact op met onze eventmanager Wouter: 06 19 68 25 55 of wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl. Wouter vertelt graag u graag meer over de mogelijkheden van diner of lunch voor groepen.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct