Bekijk arrangementen

Een compleet verzorgde feestavond

Bij het organiseren van een feestavond komt een hoop kijken. Wat voor locatie wordt het? En wat voor hapjes en drankjes moeten er geserveerd worden? Graag neemt Het Hoofdkwartier Horeca dat bij u uit handen. Indien gewenst kunnen wij het organiseren van uw feestavond van A tot Z verzorgen. In onze restaurants De Firma, De Meesterproef en The Black Fox hebben wij diverse ruimtes waar u tot in de late uurtjes kunt feesten. Liever een feestavond op uw eigen locatie? Geen probleem! Wij komen graag bij u langs om de catering op locatie te verzorgen. U ziet het: niets is ons te gek. Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Feestavond voor personeel en collega’s

Bent u voor uw personeelsfeest op zoek naar een geschikte locatie voor een feestavond? Of wilt u een geheel verzorgde feestavond organiseren bij uw bedrijf? Dan hebben wij een ruim aanbod van verrassende mogelijkheden op eigen locatie of bij een van onze restaurants. Of het nu gaat om een jubileum, een promotie of gewoon om uw personeel eens in het zonnetje te zetten: een feestavond voor uw personeel is bij ons in goede handen.

Trouwen: een feestavond om nooit te vergeten

Ons restaurant De Meesterproef in Nijmegen is bij uitstek geschikt als trouwlocatie én om een feestavond te organiseren. Bij De Meesterproef werken we samen met diverse leveranciers en kunnen ook uw feestavond van A tot Z verzorgen. Van hapjes en drankjes, tot een dj en dansvloer en een glas champagne bij binnenkomst: wij leveren maatwerk en stemmen alles af op de wensen van het bruidspaar. Het zal een feestavond worden om nooit te vergeten!

Culinaire invulling van de feestavond

Bij Het Hoofdkwartier Horeca houden we van goed eten. Seizoensgebonden gerechten, verse producten en perfecte smaakcombinaties. Onze passie voor koken proeft u terug in onze gerechten. Ook de cocktails, wijnen en speciaalbieren die we serveren zijn resultaat van een zorgvuldige en doordachte keuze. We maken bij voorkeur alles zelf en werken samen met lokale leveranciers. Kiest u dus voor een feestavond bij een van de restaurants in Nijmegen van Het Hoofdkwartier Horeca? Dan zal het u en uw gasten culinair aan niets ontbreken!

Meer informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een compleet verzorgde feestavond? Graag gaan we persoonlijk met u in gesprek zodat we een passend voorstel kunnen maken. Onze eventmanager Wouter staat u graag te woord en is telefonisch bereikbaar op nummer 06 19 68 25 55 of te mailen naar wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct