Bekijk arrangementen

Catering thuis of op locatie

Naast het feit dat u bij ons uitstekend terecht kunt voor een culinaire middag of avond in een van onze restaurants, hebben wij ook diverse mogelijkheden voor catering. Wanneer u de voorkeur heeft voor een evenement op een eigen gekozen locatie, is de catering van Het Hoofdkwartier Horeca uitermate geschikt. Wij komen graag bij u langs om onze passie, kwaliteit en seizoensgebonden gerechten op locatie aan u te serveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze catering? Neem dan contact op zodat we u een passend voorstel kunnen geven.

Bijzonder eten op bijzondere locaties

We hebben onze catering al eens op een boot verzorgd, bouwden een keuken op een oud fabrieksterrein waar we de hele dag de lekkerste hammen hebben gerookt. Uw diner of lunch kan dus vers op locatie worden bereid, inclusief personeel. Wij hanteren daarbij altijd een hoge servicegraad, zodat u het u en uw gasten ook bij onze catering aan niets zal ontbreken. Inmiddels hebben we al voor veel bedrijven en particulieren een compleet verzorgde catering mogen bereiden, steeds geheel naar tevredenheid! Graag laten we ook u kennismaken met onze mogelijkheden.

Catering op maat

Ook voor onze cateringservice maken wij gebruik van perfecte smaakcombinaties, mooie wijnen en verse ingrediënten. Speciaal voor iedere gelegenheid kunnen wij een passend culinair aanbod verzorgen. Of het nu om een barbecue op een personeelsfeest gaat, een high tea op een babyshower of een whiskey tasting op een vrijgezellenfeest. We werken graag samen met lokale leveranciers en gebruiken producten passend bij het seizoen. Maak uw wensen voor uw catering kenbaar, zodat wij een passend culinair aanbod kunnen verzorgen.

Wilt u ook genieten van de kwaliteit en diversiteit van onze catering? Graag gaan wij met u in gesprek en vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Onze eventmanager Wouter staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en wensen in kaart te brengen. Telefonisch is Wouter te bereiken op nummer 06 19 68 25 55 of te mailen naar wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct