Bekijk arrangementen

Breng collega’s dichter bij elkaar met een personeelsfeest!

Een personeelsfeest is de perfecte gelegenheid om collega’s dichter bij elkaar te brengen en stimuleert het teamgevoel enorm. Bij Het Hoofdkwartier Horeca weten we wel raad met het geven van een personeelsfeest, dat nog lang bij zal blijven.

Inspirerende locaties

In de restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca hebben we diverse ruimtes en mogelijkheden om een invulling te geven aan uw personeelsfeest. Denk bijvoorbeeld eens aan restaurant De Firma, gevestigd in de oude benedenstad van Nijmegen waar u vanuit het restaurant een prachtig uitzicht heeft op De Waal. Op het terras staat er bij mooi weer de hele dag zon. Ideaal om op een ontspannen wijze een personeelsfeest te geven!

Op het Honigcomplex in Nijmegen vindt u ons restaurant De Meesterproef. In een industriële sfeer kunt u hier genieten van ambachtelijk eten en drinken. Er zijn veel gratis parkeerplekken rondom het Honigcomplex. En last but not least: ons restaurant The Black Fox in het centrum van Nijmegen. Hier vindt men een unieke combinatie van een ambachtelijke slagerij, bar en restaurant. In The Black Fox serveren we de beste dry aged steaks van de stad. Wie van vlees houdt, komt naar The Black Fox!

Maak van uw personeelsfeest een culinair feest

Zoals hierboven al is benoemd, is het geven van een personeelsfeest het ideale moment om te werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf. En hoe kan dat nu beter dan er ook een culinair feest van te maken? In de restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca bieden wij een uitzonderlijke keuze aan menu’s zodat ook op culinair gebied het personeelsfeest een memorabele ervaring zal worden. Van een uitgebreid barbecue buffet, tot aan luxe diner. Of wellicht wilt u kennismaken met onze catering op locatie. Niets is ons te gek! Naast onze standaard arrangementen is het tevens mogelijk om uw wensen door te geven, zodat wij een passend menu kunnen verzorgen. Geheel afgestemd op uw ideeën.

We houden van goed eten en drinken, maken alles zelf en kiezen bij voorkeur voor verse ingrediënten van lokale leveranciers. Onze passie is terug te vinden (en te proeven!) in onze gerechten, cocktails, wijnen en speciaalbieren. Graag laten we u kennismaken met ons culinair aanbod op uw personeelsfeest.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een personeelsfeest in een van de restaurants van Het Hoofkwartier Horeca? Neem dan contact op met onze eventmanager Wouter door te bellen op telefoonnummer 06 19 68 25 55 of te mailen naar wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct