Bekijk arrangementen

Een babyshower om nooit te vergeten

Wil jij voor jouw zwangere vriendin, dochter of zus een compleet verzorgde babyshower organiseren? Dan ben je bij Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen aan het juiste adres! Vier de babyshower in een van onze restaurants in Nijmegen en laat jouw middag of avond compleet door ons verzorgen. Van versiering tot aan de lekkerste babyshower-hapjes. Geheel volgens jouw wensen, voor een middag of avond om nooit te vergeten.

Zet de aanstaande moeder in het zonnetje!

Bij de restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen kun je de aanstaande moeder uitstekend in het zonnetje zetten. We hebben diverse zalen en ruimtes waar je gezellig samen met een select gezelschap kunt genieten, maar ook het afhuren van een heel restaurant behoort tot de mogelijkheden. Liever thuis een babyshower organiseren? Geen probleem, we komen ook graag bij jou op locatie!

Proosten met cava, een alcoholvrije Gin Tonic voor je zwangere vriendin, een versierde stoel, een tafel vol cadeautjes en een prachtige babyshower taart. Of wat dacht je van een feestelijke babyshower high tea met diverse hartige en zoete lekkernijen? Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken.

De babyshower: een moment dat je bij zal blijven

Het creëren van unieke ervaringen en momenten die je de rest van je leven bijblijven. Dat is onze missie. Bij Het Hoofdkwartier Horeca leveren we dan ook altijd maatwerk. Zo ook bij het organiseren van een babyshower. Dat doen we geheel volgens jullie wensen. Goed eten, lekker drinken en gastvrijheid. We werken met verse producten en serveren altijd uitstekende kwaliteit.

Meer informatie over het organiseren van een babyshower?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een babyshower? Neem dan eens contact op met onze eventmanager Wouter. Dit kan telefonisch via nummer 06 19 68 25 55 of te mailen naar wouter@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Voor meer informatie neem gerust contact op

+31 6 19 68 25 55 Bel direct